Contact

Collimated is opgericht in 2007 en is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk laserproducties voor binnen en buitenevenementen zoals liveshows, bedrijfspresentaties, speciale evenementen, beurzen en promoties. Collimated definieert in overleg met u de unieke show of presentatie met oog voor detail en niet te vergeten veiligheid.

Kwaliteit, kennis en creativiteit gebundeld

Collimated heeft de afgelopen jaren ruimschoots haar sporen verdiend. Niet alleen als producent van lasershows, maar ook als het European Support en Repair Centre van Pangolin Inc., de nummer één leverancier van de wereld van professionele lasersoftware. Collimated kan voor u Pangolin trainingen op locatie verzorgen. Hierdoor kunt u zelf de kracht van deze producten ervaren.

Collimated vertegenwoordigt diverse internationale fabrikanten van laser gerelateerde producten op professioneel niveau. De hoge kwaliteit van deze producten is hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Daarnaast is Collimated lid van het International Laser Display Association en beschikt over de belangrijkste veiligheidscertificaten zoals ILDA "safety officer". Hierdoor mag Collimated lasershows verzorgen in onder andere de Verenigde Staten waar de hoogste eisen gelden op het gebied van laserveiligheid waaronder "audience scanning".

Door de bundeling van kwaliteit, kennis, creativiteit en ervaring kan Collimated u voor bijna elke gewenste situatie een totaal pakket aanbieden!

Adres Collimated

Collimated
Achillestraat 3a
4625CG Bergen op Zoom

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 (0)6 52 03 83 84

 

KvK: 20131003
VAT: NL147718880B01

Algemene voorwaarden