Pangolin

Collimated is officieel distributeur van alle Pangolin producten en is tevens geautoriseerd voor het geven van trainingen. Daarnaast is Collimated het European Support en Repair Centre van Pangolin Inc. Pangolin is een Amerikaanse onderneming die sinds 1986 wereldwijd hard- en software ontwikkelt en levert voor professionele lasershows.

  • Pangolin heeft meer dan 16.000 gebruikers in 63 verschillende landen
  • De producten van Pangolin hebben inmiddels meer dan 20 onderscheidingen ontvangen
  • De klanten van Pangolin bijna 400 artistieke onderscheidingen gewonnen

Pangolin heeft kantoren in Amerika, Europa en China en de producten worden over de gehele wereld toegepast.  U kunt hierbij denken aan lasershows tijdens de edities van bijvoorbeeld Sensation, Extrema, Defqon maar ook tijdens optredens van Madonna, Metallica, DJ Tiesto, Coldplay, Jean Michel Jarre of bij de diverse themaparken van de Efteling tot Walt Disney, Seaworld, Universal Studios, etc. Bij al deze evenementen is Pangolin al jaren lang de standaard op het gebied van Laser entertainment. Daarnaast worden de producten van Pangolin veel gebruikt door enthousiastelingen die niet beroepsmatig met alleen lasershows bezig zijn maar hier wel hun hobby in hebben gevonden.

Advies

Voor advies of vragen over de diverse Pangolin producten kunt u altijd contact met Collimated opnemen.

Distributie

Collimated is distributeur van alle Pangolin producten. Bij verkoop van Pangolin producten via derden kan Collimated de tweedelijns support verzorgen waardoor de eindgebruiker altijd gegarandeerd is van een optimale dienstverlening. Voor wederverkoop kunt u contact met Collimated opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Voor directe aanschaf van Pangolin en/of laser gerelateerde producten nodigen wij u uit om onze webshop te bezoeken.